Άρης: Μέσα ο Φαμπιάνο εκτός ο Ζουλ και έκπληξη με Ούγκο Μάγιο στην αποστολή!

Άρης: Μέσα ο Φαμπιάνο εκτός ο Ζουλ και έκπληξη με Ούγκο Μάγιο στην αποστολή!

Ο Μάγιο

bet365

Η επιστροφή του Φαμπιάνο Λέισμαν στην αποστολή του Άρη ήταν αναμενόμενη, όχι όμως και η παρουσία του Ούγκο Μάγιο ενώ ο Ζαν Ζουλ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα (5/10, 20:00) με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων στις τελευταίες τρεις ημέρες και καθώς ανέβασε το επίπεδο ετοιμότητάς του ήταν δεδομένη η παρουσία του στην αποστολή και μάλιστα είναι πιθανό να ξεκινήσει και στο παιχνίδι, δίπλα στον Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Αντιθέτως, μη αναμενόμενη ήταν η παρουσία του Ούγκο Μάγιο στην αποστολή καθώς ο Ισπανός έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Ο δε αποκλεισμός του Ζαν Ζουλ από την αποστολή, σε συνδυασμό με τον περιορισμό του ρόλου αλλά και του χρόνου συμμετοχής του, προφανέστατα αποτελεί μήνυμα προς τον Καμερουνέζο μέσο.

Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Ρόμπιν Κουάισον για τον οποίον ο Άκης Μάντζιος έχει σκέψεις χρησιμοποίησής του στη διάρκεια του αγώνα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιντκλίφ, Μάγιο, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Ντιαντί, Κουάισον, Ζαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα