AEK: Η θερμή υποδοχή στο Αγρίνιο και η ξεχωριστή ανθοδέσμη στον Αλμέιδα

Βασίλης Μπαλατσός
αλμειδα

bet365

Φίλοι της ΑΕΚ ετοίμασαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας τους στο Αγρίνιο, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ επισκέφτηκαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του στο ξενοδοχείο.

Στο Αγρίνιο έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ το απόγευμα της Παρασκευής (4/10), παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Φίλοι της Ένωσης υποδέχτηκαν την ομάδα τους στην πόλη τους με με κίτρινα καπνογόνα και συνθήματα.

Μετά την άφιξη των Κιτρινόμαυρων στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή υποστηρικτές του Δικεφάλου και ιδιαίτερα πολλά παιδιά επισκέφτηκαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να εκδηλώσουν την αγάπη τους και τη στήριξη τους. Μάλιστα ο Πελάδο έλαβε και μια κιτρινόμαυρη ανθοδέσμη που έγραφε πάνω, «Ματίας σ’ αγαπάμε!».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα