Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/10) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/08) στο Gazzetta

bet365

Η αποθέωση του Μουζακίτη, η ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε και ο Ηλιόπουλος που κάνει πράξεις για την ΑΕΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Μουζακίτης οε οε οε! Εκτός απ' τους φιλάθλους στο Καραϊσκάκη, που τον αποθέωσαν ρυθμικά, ο μικρός με το baby face και την απίστευτη ωριμότητα έχει γοητεύσει όλο τον κόσμο αδιακρίτως συλλογικών κρατήσεων. Υπέκυψε! Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα. Πλήρωσε κυρίως την αδυναμία του στα ριμπάουντ.

Live Sport: Αδιαμφισβήτητος ο σεβασμός! «Έπεσε». Ο Ολυμπιακός πάλεψε στην Πόλη, αλλά η Φενέρ με σούπερ Χέις-Ντέιβις και Μπόλντγουιν τον λύγισε στο φινάλε 82-71. «Κανονάκι» για Αλόνσο και Παπαδημητρίου. Καθοριστικό-οριακό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Φως των Σπορ: Πνίγηκε στο τέλος! Κατάρρευση του Ολυμπιακού στην 4η περίοδο και ήττα στην πόλη (82-71). Δεν ξεγελιέται.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο Ελ Καμπί τρέλανε και τους συμπαίκτες του! «40 γκολ θα βάλεις».

Ώρα των Σπορ: Οδηγός για την κούπα! Ηλιόπουλος: «Κάνω πράξεις για την ΑΕΚάρα μας, μεγάλος και αδιαμφισβήτητος ο σεβασμός μου στον Μελισσανίδη».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα