Σατσιάς: «Είχαμε πει ότι η ομάδα θα χρειαζόταν υπομονή»

Newsroom
Σατσιάς: «Είχαμε πει ότι η ομάδα θα χρειαζόταν υπομονή»

bet365

Ο Μαρίνος Σατσιάς μίλησε για την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας και τα συναισθήματα που του άφησε, αλλά και τις διαφορές της ομάδας σε σχέση με πέρυσι.

Ο πρώην προπονητής της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 για την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Φθιώτιδας, την «γεύση» που του άφησε αυτή, αλλά και τις διαφορές που είχε η ομάδα που ανέλαβε με την περσινή, η οποία έκανε εξαιρετική πορεία. Έκανε και μια αναφορά στον Άρη, αλλά στους Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απόλυσή του:

«Έφταιξε το αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι αποφάσεις είναι πάντα αποδεκτές. Το πλάνο πήγε πολύ καλά. Είπαμε ότι το πρότζεκτ θα είναι να ενσωματωθούν νέα παιδιά, με μείωση του μπάτζετ. Το αποδέχτηκα, στην πορεία, όμως, φάνηκε ότι είχαμε θέμα μεσοεπιθετικά. Θέλαμε έναν-δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Στις δυσκολίες να βγουν μπροστά. Δυστυχώς δεν έγινε».

Για τις διαφορές της περσινής με τη φετινή ομάδα:

«Την προσθήκη του Σιόβα δεν την πρόλαβα. Ήρθε και ανέτοιμο το παιδί... Η ποιότητα της περσινής ομάδας δε συγκρίνεται με την περσινή, μόνο ο Καρλίτος είχε βάλει 10 γκολ και έδωσε 25 πόντους. Εμείς φέτος δεν είχαμε το εύκολο γκολ, κάναμε φάσεις, αλλά μας έλειπε η ποιότητα».

Για τα συναισθήματα που του αφήνει η αποχώρησή του:

«Είμαι στεναχωρημένος. Εχω δουλέψει σκληρά για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Όλοι οι παίκτες ήρθαν από Β' Εθνική ή δεν έπαιζαν στις ομάδες τους, μας έλειπαν οι ηγετικές μορφές. Πηγαίναμε καλά. Οι αποφάσεις είναι αποδεκτές, αν και δε με βρίσκουν σύμφωνο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω παράπονο και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Περίμενα περισσότερο χρόνο και να κατανοηθεί το πλάνο. Είχαμε πει ότι χρειαζόταν υπομονή από τη στιγμή που η ομάδα θα βασιζόταν σε νεαρά παιδιά».

Για το προφίλ του Άρη:

«Είναι ποιοτική ομάδα, με καλούς παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Με τις υποδεέστερες ομάδες υπάρχει ένας εφησυχασμός και σαν Λαμία μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Πιστεύω ότι θα δυσκολευόταν απέναντι σε κλειστή άμυνα. Αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο Μανού Γκαρθία, αλλά και οι ακραίοι είναι αρκετά επικίνδυνοι. Αυτός, όμως, δημιουργεί και παίζει και κάθετα. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι για τον Άρη».

Τέλος, ανέφερε:

«Στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές. Εμάς, για παράδειγμα, μας έκανε κομμάτια ο Ελ Κααμπί. Δεν μπορώ να πω για κάποιον συγκεκριμένο. Για να πάρεις αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να κλείσεις τους χώρους και τις ευκαιρίες σου να τις κάνεις τέρματα.

Η προηγούμενη δουλειά μου στη Σπάρτη ήταν κακή παρένθεση. Τότε δεν ήταν ο κ. Γιαννακόπουλος και ήταν... μεγάλη ιστορία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα