Ολυμπιακός: Χωρίς Γουίλιαν και Τσικίνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουίλιαν και Τσικίνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Newsroom
 Χωρίς Γουίλιαν και Τσικίνιο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τους Γουίλιαν και Τσικίνιο στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Δύο σημαντικές απώλειες είχε η αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (06/10,20:30, Cosmote Sport 1), αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν συμπεριέλαβε σ' αυτή τους Τσικίνιο και Γουίλιαν, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Μπράγκα.

Όσον αφορά τους υποψηφίους για να πάρουν την θέση του Πορτογάλου στην μεσαία γραμμή φαίνεται πως ο Μεντιλίμπαρ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις με τους Μουζακίτη και Ολιβέιρα να έχουν προβάδισμα.

Εκτός έμειναν επίσης και οι Αποστολόπουλος και Μπιανκόν.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα