ΠΑΟΚ: Αποστολή με Λόβρεν, Παβλένκα και Γκόμεζ για Λιβαδειά

Ο Ντέγιαν Λόβρεν στην αποστολή του ΠΑΟΚ

bet365

Με τον Κόλεϊ να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και δύο νέα πρόσωπα, Γκόμεζ και Παβλένκα, ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ για τη Λιβαδειά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στον τελευταίο αγώνα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ καλείται και πρέπει να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει στην αποστολή για πρώτη φορά τους Γκόμεζ και Παβλένκα, υπολογίζει στον Κόλεϊ και τον Λόβρεν, ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Σάστρε, Μιχαηλίδη, Θυμιάνη, τον τιμωρημένο Μπάμπα και τους τραυματίες Τόμας και Τσιφτσή.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπάμπα , όπως επίσης και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή , που συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ , Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα