ΑΕΚ: Στο Αγρίνιο ο Ηλιόπουλος, αποθεώθηκε από φίλους της Ένωσης (vid)

ΑΕΚ: Στο Αγρίνιο ο Ηλιόπουλος, αποθεώθηκε από φίλους της Ένωσης (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Hliopoulos

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναιτωλικό και αποθεώθηκε από Ενωσίτες έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Δικεφάλου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι σταθερά δίπλα στην ΑΕΚ είτε παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια είτε εκτός έδρας. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) στο Αγρίνιο για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Δικεφάλου του κόντρα στον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ που περίμεναν απ΄ έξω για να «ξεπροβοδίσουν» τους παίκτες της ΑΕΚ. Φυσικά για ακόμα μια φορά οι Ενωσίτες τραγούδησαν ρυθμικά «είναι τρελός ο πρόεδρος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα