Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

bet365

Με την ενδεκάδα που ξεκίνησε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Όλα έδειχναν ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα άλλαζε πρόσωπα στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον «Πελάδο» να ξεκινάει ακριβώς τους ίδιους έντεκα που είχε επιλέξει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο τέρμα είναι ο Στρακόσα, η άμυνα αποτελείται από τους Πήλιο, Κάλενς, Βίντα και Ρότα, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής διατηρείται ο Περέιρα πλάι στον Σιμάνσκι. Στις δύο πλευρές είναι οι Κοϊτά και Ελίασον και ο Πινέδα θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Πιερό.

Οι Λιβάι Γκαρσία, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς επιστρέφουν και είναι στον πάγκο μαζί με τους Μπρινιόλι, Αμραμπατ, Γιόνσον, Τσούμπερ, Λιούμπισιτς και Χατζισαφί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρσιάλ και Λαμέλα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα