Άρης - Λαμία: Βασικοί Χουάνκαρ και Ρόουζ, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Φρίντεκ

Βασίλης Μπαλατσός
juankar

bet365

Οι επιλογές του Άκη Μάντζιου για την αρχική ενδεκάδα του Άρη στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Νοκ άουτ με γαστρεντερίτιδα ο Φρίντεκ.

Μετά τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στη Stoiximan Superleague. Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα (20:00) έγιναν γνωστές οι επιλογές του Άκη Μάντζιου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρντιν Φρίντεκ. Τελευταία στιγμή ο Τσέχος αριστερό μπακ τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ο Άρης θα παραταχθεί σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κουέστα θα είναι στην εστία, ο Μοντόγια στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ρόουζ προτιμήθηκε από τον Φαμπιάνο στο πλευρό του Μπράμπετς και ο Χουάνκαρ θα αντικαταστήσει τον Φρίντεκ αριστερά. Μόντσου και Σιφουέντες θα είναι δίδυμο στον άξονα, με τον Μανού Γκαρθία σε επιτελικό ρόλο. Ντιαντί και Σίστο στα άκρα και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα – Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Χουάνκαρ – Μόντσου, Σιφουέντες – Ντιαντί, Γκαρθία, Σίστο – Μορόν.

Στον πάγκο για τους Θεσσαλονικείς είναι οι: Σίντκλεφ, Σουλεϊμάνοφ, Μάγιο, Σαμόρα, Φετφατζίδης, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Κουάισον, Πάρντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα