Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Ολυμπιακό

Ο Αλόνσο

bet365

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Εκτός για ακόμα ένα ματς ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό (6/10, 20:30). Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου, στην οποία βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με παιχνίδι τακτικής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα