Αλόνσο: «Το πιο σημαντικό στα Clasico είναι η νοοτροπία»

Newsroom
Αλόνσο: «Το πιο σημαντικό στα Clasico είναι η νοοτροπία»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε στην εκπομπή Sportshow στο pre game της Cosmote TV ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για ένα clasico, στο οποίο θα παίξει μεγάλο ρόλο η νοοτροπία.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ευρωπαϊκή ισοπαλία με την Μπόρατς στη Μπάνια Λούκα καλείται να βγάλει αντίδραση στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (6/10, 20:30). Ο προπονητής του Τριφυλλιού μίλησε στην εκπομπή Sportshow στο pre game της Cosmote TV για το πρώτο του ελληνικό «clasico» και στάθηκε στον παράγοντα της νοοτροπίας.

«Αναμφίβολα είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για το πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα γιατί είναι ένα clasico, είναι ένα ντέρμπι.

Kαταρχάς, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως μπορώ να είμαι κι εγώ μέρος ενός τέτοιους σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Ενός clasico, ενός ντέρμπι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως το συγκεκριμένο ματς και είναι πάρα πολύ σημαντική η συμμετοχή. Όπως ξέρετε υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι παίκτες των clasico, όπως και ομάδες αντίστοιχα. Το πιο σημαντικό πράγμα σ’ αυτά τα ματς είναι η νοοτροπία.

Θα έλεγα πως είναι σημαντική η θέληση, η όρεξη. Είναι σημαντικό να το θες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και η ποιότητα, αλλά και το πλάνο που αναφέρετε, παίζουν τον σημαντικό τους ρόλο. Αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχικότητα και όπως είπα και πριν η νοοτροπία», είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα