Πουρσαϊτίδης: «Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος»

Newsroom
Ο Πουρσαϊτίδης

bet365

Ο τεχνικός του Βόλου, Σάββας Πουρσαϊτίδης στάθηκε στην τύχη που είχε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο, λέγοντας πως ο Θεός ήταν Βόλος.

Ο Βόλος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε να φύγει από το Περιστέρι με τους βαθμούς της νίκης επικρατώντας με 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, Σάββας Πουρσαϊτίδης μιλώντας στη κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν πολύ σημαντικό που φύγαμε με τρεις πόντους από το Περιστέρi, μία πολύ δύσκολη έδρα, με μία πολύ καλή ομάδα. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό, που θα μας βοηθήσει. Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα, αυτό μας βοήθησε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα.

Είμαι όμως προβληματισμένος, μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Κρατάω την αγωνιστικότητα των παικτών μου, τρέξαμε πολύ, αλλά και το τρίποντο.

Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι οι τρεις πόντοι. Είμαι 10 μέρες στην ομάδα, ακόμα μαθαίνω τα ονόματα των παικτών μου και τα χαρακτηριστικά τους. Στα δύο ματς πήραμε τέσσερις πόντους και αυτό είναι θετικό για την ομάδα σε σχέση με πριν, που είχε δύσκολο πρόγραμμα. Η νίκη θα μας δώσει ευχάριστες μέρες να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα