Γκαρσία: «Με τα λάθη μας χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι»

Newsroom
Ο Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Στα λάθη των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Πάμπλο Γκαρσία αναφέροντας πως είναι σαν να έδωσαν μόνοι τους το παιχνίδι στο Βόλο.

Ο Ατρόμητος παρότι προηγήθηκε με 1-0, είδε τον Βόλο να τον νικάει με 2-1 μέσα στο Περιστέρι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε λάθη και το χάσαμε εμείς οι ίδιοι. Κυριαρχούσαμε, ο αντίπαλος πήρε κίτρινες, εμείς πήραμε κόκκινη, αλλά παίξαμε καλά με δέκα, αλλάξαμε τους παίκτες μας. Ανταποκριθήκαμε αλλά κάναμε λάθη, τα οποία πληρώσαμε. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες, θα τους μιλήσουμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Κοιτάμε μπροστά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, θα συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα, οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ο κόσμος είναι μαζί μας, να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα