Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Εναέρια σύγκρουση Βίντα με Μαυρία, μάτωσε ο Κροάτης (vid)

Newsroom
Βιντα

bet365

Στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Ντομαγκόι Βίντα τραυματίστηκε στο κεφάλι σε εναέρια μονομαχία με τον Μαυρία και από τα αίματα αναγκάστηκε να αλλάξει φανέλα.

Άσχημος τραυματισμός για τον Ντομαγκόι Βίντα. Στο 52ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ο Ελίασον εκτέλεσε κόρνερ και ο Κροάτης συγκρούστηκε σε εναέρια μονομαχία με τον Χάρη Μαυρία. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός μάτωσε πάνω από το μάτι, πέρασε εκτός παιχνιδιού για να τον περιθάλψει το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου και από τα αίματα αναγκάστηκε να αλλάξει φανέλα.

O Bίντα μάτωσε ξανά λίγο πριν το γκολ του Παναιτωλικού στο 73ο λεπτό και βγήκε από το ματς για να του δέσουν το κεφάλι με επίδεσμο, με την Ένωση να αμύνεται με δέκα παίκτες στη φάση που ο Λουίς έκανε το 1-0.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα