Βόκολος: «Το κίνητρο της επιστροφής είναι να κάνεις καλύτερη μια ομάδα»

Newsroom
Ο Βόκολος

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στην απόφαση επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας και εκτίμησε ότι η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο άφησε αισιόδοξα μηνύματα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Λαμίας αναφέρθηκε στο γρήγορο γκολ του Άρη αλλά και στο γεγονός ότι οι «κίτρινοι» διανύουν εξαιρετική περίοδο. «Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη ο οποίος αυτή την περίοδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ποιότητα κι όταν σκοράρει στο 4ο λεπτό τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παλέψαμε, κρατήσαμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας στο δεύτερο ημίχρονο γιατί εκεί ήταν το πρόβλημά μας στο πρώτο… και συνεχίζουμε», είπε.

Ρωτήθηκε για το κίνητρο της επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας. «Κίνητρο είναι η δουλειά μας. Πιστεύω στην ομάδα, έχω κρατήσει καλές σχέσεις με την ομάδα μέσα από τον ενάμιση χρόνο που πέρασα σε αυτή. Η ομάδα είναι διαφορετικοί, ομοίως και οι στόχοι και το κίνητρο πάντα είναι να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο». Εκεί τέθηκε ερώτηση για το αν περίμενε – βάσει της δουλειάς που έκανε στη Λαμία – πρόταση από άλλες ομάδες. «Αυτό είναι σχετικό. Είμαστε επαγγελματίες και πάντα κοιτάμε το καλύτερο και για μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είχα κάτι καλό. Η πρόταση της Λαμίας ήταν πραγματικά καλή και βάσει της καλής σχέσης που έχω με τον σύλλογο αλλά και τον πρόεδρο αποφάσισα να βοηθήσω στο φετινό εγχείρημα», απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα