Μάντζιος: «Υπάρχουν στιγμές που χαζεύεις βλέποντας τον Άρη»

Μάντζιος: «Υπάρχουν στιγμές που χαζεύεις βλέποντας τον Άρη»

Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στη σοβαρότητα που χαρακτήρισε την ομάδα του απέναντι στη Λαμία αλλά και σε στιγμές του αγώνα όπου ο Άρης αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη περισσότερο αναφέρθηκε στη νοοτροπία της ομάδας του. «Κάναμε μια σημαντική νίκη. Είδαμε το παιχνίδι σοβαρά και είμαι ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Ξέραμε ότι η Λαμία θα έπαιζε με πολλά παιδιά πίσω από την μπάλα και σ’ αυτές τις περιπτώσεις το γρήγορο γκολ βοηθάει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως στο δεύτερο δεν είχαμε την ορμή και την πίεση του πρώτου μέρους αλλά οι αλλαγές έδωσαν ενέργεια. Κρατάμε τη νίκη και τη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα. Είναι στιγμές που πραγματικά χαζεύεις να βλέπεις τον Άρη ειδικά σε φάσεις συνεργασίας όπως αυτές του πρώτου ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στα παιδιά, περιμένουμε να γυρίσουν πίσω όλα τα παιδιά και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του».

Σε ερώτηση για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας αλλά και την τέταρτη διαδοχική νίκη συμπεριλαμβανομένης κι αυτής στο Κύπελλο απάντησε ότι… «κάθε νίκη είναι σημαντική γιατί δίνει ψυχολογία και στα αποδυτήρια. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα, θέλουμε να ολοκληρώνουμε καλύτερα τις προσπάθειές μας είτε σε τελική πάσα είτε προσπάθεια Θέλω να βελτιωθούμε στο τελευταίο κομμάτι μιας επιθετικής προσπάθειας».

Ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε ότι θα αξιοποιήσει τη διακοπή για την εντονότερη ένταξη παικτών στην ομάδα όπως ο Ρόμπιν Κουάισον για τον οποίον εξήγησε ότι… «ήθελα να του δώσω μερικά λεπτά συμμετοχής για να τον βάλουμε πιο γρήγορα στο κλίμα του κλαμπ». Εκεί ρωτήθηκε επιμέρους για τη νοοτροπία. «Ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα αντιμετωπίζαμε. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν βέβαιοι γιατί άλλαξε προπονητής στη Λαμία, θεωρώ όμως ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί και είχαμε ηρεμία, όπως και υπομονή. Προφανώς το γρήγορο γκολ βοηθάει σε τέτοια παιχνίδια», είπε και ρωτήθηκε επί τούτου όπως και για τον Λορέν Μορόν.

«Προφανώς είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει το εύκολο γκολ. Έχω εκφραστεί πολλές φορές για την ποιότητα του Λόρεν αλλά υπάρχει κι ένα γκρουπ παικτών το οποίο του παρέχει καλύτερη στήριξη και τον βοηθά να κάνει ευκολότερα τη δουλειά του. Αναμφίβολα είναι ένας χαρισματικός σκόρερ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα