ΑΕΚ: «Η μπάλα σταματά στο χέρι του Μιγκέλ Λουίς και πάλι διαιτητής και VAR δεν βλέπουν παράβαση»

ΑΕΚ: «Η μπάλα σταματά στο χέρι του Μιγκέλ Λουίς και πάλι διαιτητής και VAR δεν βλέπουν παράβαση»

Newsroom
Από τη φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ

bet365

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Social Media για τη φάση στο 90+3' του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μιγκέλ Λουίς.

Η ΑΕΚ έχασε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 1-0, στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague για τη σεζόν 2024-25 και διαμαρτύρεται για πέναλτι σε δυο φάσεις που ο διαιτητής Πουλικίδης και ο VAR Τσακαλίδης έκριναν πως δεν υπάρχει παράβαση.

Ο Δικέφαλος με τοποθέτηση του εξέφρασε τα παράπονα του για ανατροπή του Περέιρα από τον Τσάβες, ενώ για τη φάση του 90+3', όπου οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ζήτησαν χέρι του Μιγκέλ Λουίς εντός περιοχής η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έγραψε στα Social Media: «90+3’ Σέντρα του Χατζισαφί από αριστερά, η μπάλα σταματά στο χέρι του Μιγκέλ Λουίς και πάλι διαιτητής και VAR δεν βλέπουν παράβαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα