Χουάνκαρ: «Είχαμε τη νοοτροπία που πρέπει»

Χουάνκαρ: «Είχαμε τη νοοτροπία που πρέπει»

Newsroom
Ο Χουάνκαρ

bet365

Ο Χουάνκαρ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα και μάλιστα βρέθηκε στο αρχικό σχήμα λόγω ασθένειας του Μάρτιν Φρίντεκ, έδειξε όμως ότι ήδη έχει ανέβει αρκετά επίπεδα στον τομέα της ετοιμότητας.

Ο Ισπανός αριστερός full back δεν έκρυψε την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας λέγοντας ότι στα κανάλια Novasports ότι… «πάντα είναι καλό να είμαστε ψηλά. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας. Τη νοοτροπία του νικητή. Με αυτή μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Τα δύο προηγούμενα ντέρμπι μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε φέτος να κάνουμε μεγάλα πράγματα.

Ρωτήθηκε μάλιστα για την απόφαση αποδοχής της πρότασης του Άρη αλλά και για τη σχέση του με τον Λορέν Μορόν. «Ο Άρης με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και η επιμονή του προέδρου μ’ έκανε να έχω όρεξη για να έρθω εδώ και να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», είπε και συμπλήρωσε για τον Μορόν. «Συνήθως, όταν έπαιζα απέναντί του, κέρδιζα… Φέτος όμως ελπίζω να του δώσω πολλές ασίστ. Νιώθω ότι είμαι σε καλύτερο επίπεδο αλλά έχω περιθώρια βελτίωσης για να φτάσω στο 100% και να προσφέρω περισσότερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα