Άρης: Ο Λορέν Μορόν άνοιξε το ζήτημα του νέου συμβολαίου δηλώνοντας ότι είναι… καλά αλλά και δίνοντας χρόνο στις συζητήσεις

Άρης: Ο Λορέν Μορόν άνοιξε το ζήτημα του νέου συμβολαίου δηλώνοντας ότι είναι… καλά αλλά και δίνοντας χρόνο στις συζητήσεις

Newsroom
Ο Μορόν

bet365

Ο Λορέν Μορόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη επί της Λαμίας και φυσικά παραμένει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ενώ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόταση που του κατέθεσαν οι «κίτρινοι» για νέο συμβόλαιο τονίζοντας ότι υπάρχει χρόνος για συζητήσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε δηλώσεις στα κανάλια Novasports κι όπως ήταν λογικό, επικράτησε στη συζήτηση το ζήτημα των διαπραγματεύσεών του με τον σύλλογο για την υπογραφή νέου συμβολαίου. «Έχω συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο. Είμαι επαγγελματίας και θα το τιμήσω. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα, την πόλη και τον κόσμο. Είμαι ήρεμος, συγκεντρωμένος στην ομάδα και με απόλυτο στόχο να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο, προς το παρόν μένω. Μιλάμε με τον Άρη. Έχει έρθει και μου έχει κάνει πρόταση. Μιλάμε ακόμα με τον πρόεδρο, είμαστε σε συζητήσεις. Είμαι αισιόδοξος, όπως είπα είμαι καλά εδώ, μου αρέσει η ομάδα, η πόλη. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις, δε νομίζω ότι θα είναι κάτι σύντομο, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας», είπε.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν περίεργο για τον ίδιο καθώς ήταν εν αναμονή μεγάλης πρότασης. «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Ίσως και να μην είχα εδώ το μυαλό μου, αλλά όταν κάποιος επικεντρώνεται στη δουλειά και είναι επαγγελματίας, οι καρποί της δουλειάς του έρχονται στο γήπεδο. Έχω μεγάλη εμπειρία κάθε καλοκαίρι να γίνονται πράγματα, είτε για το καλύτερο ή για το χειρότερο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με τον Μανού Γκαρθία και τα γκολ που σημείωσε. «Θέλω πολύ η ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά για τα γκολ που βάζω αλλά πάντα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και όταν δεν είμαι εγώ που βοηθάω με γκολ, ευτυχώς υπάρχουν άλλοι παίκτες με ποιότητα, όπως ο Μάνου Γκαρθία, για να σκοράρουν και να βοηθούν», είπε και ρωτήθηκε για τη συνεργασία του ψηλού (Μορόν) και του κοντού (Μανού). «Το να είσαι πιο ψηλός από τον Μάνου είναι εύκολο», είπε και γέλασε για να συμπληρώσει: «Κάνουμε πάρα πολύ καλό δίδυμο, αλλά και οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα αποδεικνύουν στο γήπεδο πόσο μεγάλο ταλέντο έχουν. Θα πρέπει να είμασε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό μας στα λάθη μας. Στο β’ δεν πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα