Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (06/10) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida 26/9

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ και η ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Μέρα κρίσης. Οι «αιώνιοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «καυτό» ΟΑΚΑ σε ένα ντέρμπι φωτιά για τη μάχη του τίτλου. Το τελευταίο χαρτί του Αλόνσο. Τη νίκη βάλσαμο με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο ψάχνει το τριφύλλι και ο Ουρουγουανός προπονητής κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

Live Sport: «Πιστολιά» και αυτοχειρία. Η ΑΕΚ δεν πήρε καθαρό πέναλτι στο 0-0 και έχασε κλασικές ευκαιρίες και ο έξοχος Παναιτωλικός κέρδισε το σπουδαίο τρίποντο.

Φως των Σπορ: Με συνταγή Μπράγκα. Τακτική Europa θα εφαρμόσει στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟ. Ανελέητο πρέσινγκ ψηλά ζητά από τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ. Φτιαγμένοι για το ντέρμπι Ελ Καμπί και Ροντινέι.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ήρεμα έχουμε και μωρό! Ο Χρήστος Μουζακίτης αναμένεται να αγωνιστεί και στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟ και ετοιμάζεται να δείξει και πάλι πόσο ώριμος είναι για την ηλικία του.

Ώρα των Σπορ: Δεν ξαναέγινε τέτοια... κλοπή εν ψυχρώ στην εποχή του VAR. Στα κάγκελα όλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία. «Αυτά βλέπαμε, αυτά δώσαμε», έλεγε ο τέταρτος στους «κιτρινόμαυρους».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα