Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Αλόνσο για την ενδεκάδα, οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Αλόνσο για την ενδεκάδα, οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

ο άλλος στην δούλεια κάνει σκηνή στην χθεσινή βάρδια γιατί δεν έκαναν ξεχωριστό με φωτογραφίες ότι πήγε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού στα αποδυτήρια μετά τη νίκη με την ΑΕΚ...

bet365

Η αναζήτηση για τους παρτενέρ του Αράο, η μία θέση που παίζεται στην άμυνα και η στην τριάδα της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:30 - Cosmote Sport 1) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague σ' ένα ντέρμπι όπου διακυβεύονται πολλά περισσότερο από απλώς μία νίκη γοήτρου.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να βρίσκονται σε κακό... φεγγάρι, μία κατάσταση που επιδεινώθηκε έτι περισσότερο μετά τη γκέλα στην Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα τους στο League Stage του Conference League και ξέρουν πως πρέπει να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πάση θυσία στο ΟΑΚΑ (όπου αναμένεται να έχουν και την αμέριστη στήριξη σημαντικού αριθμού φιλάθλων λόγω και των ενεργειών που έκανε η ΠΑΕ), αφού μπορεί να τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται για να αλλάξει άρδην η κατάσταση που βρίσκονται.

Το δε στραβοπάτημα της ΑΕΚ και η ήττα της στο Αγρίνιο φτιάχνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αφού μία πιθανή νίκη του «τριφυλλιού» μπορεί να το φέρει στο -5 από την κορυφή, αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στην Λιβαδειά ή ακόμη και στο -3 αν εκείνος γκελάρει, μειώνοντας έτσι λίγο την απόσταση που δημιουργήθηκε κατά κύριο λόγο από τις απρόσμενες απώλειες των πρώτων αγωνιστικών.

Ο Σένκεφελντ, οι παρτενέρ του Αράο και ο Τζούρισιτς

Djurisic_tete_alonso_eurokinisi

Ο Ντιέγκο Αλόνσο τα γνωρίζει όλα αυτά και ειναι δεδομένο πως θέλει όσο τίποτε άλλο αυτή τη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη του σ' ένα εν Ελλάδι μεγάλο παιχνίδι και θα βοηθήσει στην αποσυμπίεση κάτα τι της υπάρχουσας κατάστασης.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του αναφορικά με το αρχικό σχήμα, όμως ακόμη υπάρχουν κάποια ερωτηματικά γύρω από κάποιες θέσεις. Κάτω από την εστία είναι δεδομένο πως θα βρεθεί ο Ντραγκόφσκι.

Στην τετράδα της άμυνας οι Μπάλντοκ και Μλαντένοβιτς θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας, όμως στο κέντρο υπάρχει ένα δίλημμα σχετικά με τον παρτενέρ του Ίνγκασον. Η πιο πιθανή επιλογή είναι ο Γεντβάι, ο οποίος ξεκουράστηκε και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τους Βόσνιους, όμως η καλή εικόνα που έχει το τελευταίο διάστημα ο Σένκεφελντ του δίνει πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Στην μεσαία γραμμή τώρα τα πράγματα είναι όπως πάντα ρευστά. Ο Αράο, που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με την Μπόρατς, θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει στην θέση του αμυντικού χαφ, όμως το τοπίο για τις δύο άλλες θέσεις του κέντρου είναι θολό. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις αυτές είναι τέσσερις, με τους Μπακασέτα, Ουναΐ, Τσέριν και Μαξίμόβιτς να «μάχονται» για να δώσουν το «παρών» στην ενδεκάδα του ντέρμπι.

Στην τριάδα της επίθεσης τα πράγματα είναι πιο απλά αφού δεν αναμένεται να υπάρχει διαφοροποίηση σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Φιλαδέλφεια. Ο Τετέ θα βρεθεί στο δεξί άκρο, ο Τζούρισιτς, που φαίνεται να έχει εκτοπίσει αυτό το διάστημα τον Πελίστιρι, στο αριστερό και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα