ΠΑΟΚ: «Αδέρφια ζείτε...»

ΠΑΟΚ: «Αδέρφια ζείτε...»

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το ετήσιο μνημόσυνο των έξι «αετόπουλων» μου «έφυγαν» εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του που «έφυγαν» εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα στις 4 Οκτωβρίου 1999 τίμησε ο ΠΑΟΚ.

Εκτός από τους φιλάθλους του Δικεφάλου του Βορρά, το «παρών» στο σημερινό μνημόσυνο έδωσαν επίσης οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος ΑΣ ΠΑΟΚ), Βασίλης Χατζηαποστόλου (μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Βασίλης Τριλυράκης (αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σαραϊδάρης (ΠΑΟΚ Β) και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Θυμιάνης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κωττάς (ΠΑΟΚ Β), Μάριος Σινανάι (ΠΑΟΚ Β).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέροντας:

«25 χρόνια μετά από εκείνο το τραγικό ξημέρωμα κι η μνήμη όλο και δυναμώνει. Στις 4 Οκτωβρίου του 1999 έξι παιδιά πλήρωσαν με τη ζωή τους την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Από τότε μας οδηγούν σε κάθε μας βήμα…

Όπως κάθε χρόνο η ασπρόμαυρη οικογένεια ήταν εκεί για να τιμήσει τη μνήμη του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γεώργιου και του Κυριάκου.Oι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Δημήτρης Σαραϊδάρης, Θυμιάνης , Κωττάς και Σινανάι, όπως επίσης και εκπρόσωποι της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και πλήθος φίλων της ομάδας βρέθηκαν στο μνημείο.Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις εικόνες από τη συγκινητική τελετή».

Οι «ασπρόμαυροι» επισκέφτηκαν επίσης το σημείο που έχασε άδικα τη ζωή του ο Χρήστος Μπακόλας στη Λειβαδιά το 2017 και παρέδωσαν στεφάνι στη μνήμη του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα