Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης: Πέναλτι ο Ντελί, ισοφάρισε ο Τζιάνι και πανηγύρισε με τον πατέρα του (vid)

Newsroom
Τζιανι

bet365

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντελί, ανέτρεψε τον Βασιλόγιαννη και ο Τζιάνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για την Athens Kallithea σε 1-1.

Η Athens Kallithea ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους της αναμέτρησης με τον Αστέρα ΑΚΤΟΡ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έπειτα από «δώρο» του Σιμόν Ντελί. Στο 44' ο Mανθάτης πέρασε την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Βασιλόγιαννη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχασε την ισορροπία του μετά από μονομαχία με τον Καστάνιο και στη συνέχεια ο Ιβοριανός στόπερ τον ανέτρεψε, κάνοντας πέναλτι για δεύτερο διαδοχικό ματς (χέρι κόντρα στον Λεβαδειακό).

Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε την άσπρη βούλα, μετά από εξέταση δύο λεπτών ο VAR Τσαγκαράκης συμφώνησε και ο Τζιάνι νίκησε τον Τσιντώτα για το 1-1 και πανηγύρισε στην αγκαλιά του πατέρα του. Ο Ιταλός φορ βρήκε δίχτυα με τη φανέλα της Athens Kallithea για δεύτερη φορά και μάλιστα σε back to back αγωνιστική, καθώς είχε ανοίξει το σκορ στον Βόλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα