Άρης: Το δώρο του Μορόν στον μικρό Νικόλα και η απίθανη αντίδραση του πιτσιρικά (vid)

Άρης: Το δώρο του Μορόν στον μικρό Νικόλα και η απίθανη αντίδραση του πιτσιρικά (vid)

aris

bet365

Ο Λορέν Μορόν έκανε δώρο τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλο του Άρη και η αντίδραση του πιτσιρικά συγκίνησε τους οπαδούς της ομάδας και όχι μόνο...

Mε δύο γκολ του Λορέν Μορόν στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε εύκολα με 2-0 της Λαμίας και από εχθές (05.10) βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ΑΕΚ.

Με τη λήξη του παιχνιδιού τόσο ο Ισπανός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, με τον Μορόν, ωστόσο, να προχωράει σε μια συγκινητική κίνηση που λίγες ώρες αργότερα έμελλε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο «άσσος» του Άρη έκανε δώρο τη φανέλα του σε έναν μικρό Αρειανό από τη Χαλκίδα. Στο βίντεο που ανέβασε το arismediafactory φαίνεται ο μικρός Νικόλας να ενθουσιάζεται μόλις βλέπει τη φανέλα του Άρη, ενώ πριν του αποκαλύψουν το όνομα του παίκτη, ο πιτσιρικάς λέει ότι θα ήθελε να έχει το όνομα του Μορόν. Μόλις ξεδιπλώνει την φανέλα και βλέπει το όνομα του Ισπανού, «πετάει» από τη χαρά του και ευχαριστεί τον παίκτη του Άρη για το δώρο.

«Το χαμόγελο του μικρού Νικόλα απ’ τη Χαλκίδα όταν παραλαμβάνει το δώρο απ’ τον αγαπημένο του παίκτη είναι αυτό που κρατάει τη φλόγα όλων μας δυνατή!

Μπράβο στον Μήτσο και τον Μιχάλη απ’ τη Χαλκίδα που οργάνωσαν αυτή την κίνηση!

Νικόλαααα» αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα