Athens Kallithea-Αστέρας Τρίπολης: Ντεμπούτο με γκολ για τον Μακέντα, που πανηγύρισε μπροστά στη «Θύρα 13» (vid)

Newsroom
dasda

bet365

Ο Μακέντα… άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, σε ένα γήπεδο όπου αγαπήθηκε και αποθεώθηκε πολλές φορές στο παρελθόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Μακέντα με τη φανέλα του Αστέρα Aktor, καθώς ο Ιταλός φορ βρήκε δίχτυα κόντρα στην Athens Kallithea, όταν στο 77’ της μεταξύ τους αναμέτρησης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-1 που επικράτησε.

Ετσι ο 33 ετών στράικερ βρήκε και πάλι δίχτυα στη Super League μετά από περίπου 3 χρόνια, καθώς το τελευταίο του εδώ πρωταθληματικό γκολ ήταν τον Νοέμβριο του 2021 και στο 2-0 που κέρδισε τότε ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα άνοιξε λογαριασμό με τους Αρκάδες σε ένα γήπεδο όπου αγαπήθηκε, καθώς ο σημερινός αγώνας έγινε στη Λεωφόρο.

Δεν είναι τυχαίο δε πως όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γύρισε προς τη «Θύρα 13» και πανηγύρισε, ίσως και από συνήθεια και σα να ήθελε να το κάνει μαζί με τους φίλους του «τριφυλλιού» (σ.σ. παραμένει κλειστή μετά από τη σχετική συμφωνία χρήσης του γηπέδου από την πλευρά της Athens Kallithea).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα