Μακελελέ: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να εξελιχθούμε» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
μακελελε

bet365

Οι δηλώσεις του Κλοντ Μακελελέ στην κάμερα της Cosmote TV μετά την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Athens Kallithea.

Ο Κλοντ Μακελελέ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αστέρας AKTOR υπέταξε την Athens Kallithea στη Λεωφόρο με 3-1, με τον Γάλλο τεχνικό να βάζει την «υπογραφή» τους με τις αλλαγές των εκτελεστών Καλτσά - Μακέντα και του δημιουργού Καλτσά.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς και τόνισε πως αυτός και η ομάδα του χρειάζονται ακόμα χρόνο.

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Αυτό θα μας δώσει λίγο χρόνο για να δουλέψουμε περισσότερο. Χρειάζομαι χρόνο. Δεν είναι μόνο τα δυο νέα παιδιά αλλά όλη η ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε, να εξελιχθούμε και να βρούμε την ισορροπία μας για την ισορροπία μας», είπε για το ματς ο Μακελελέ, ο οποίος σε ερώτηση για τον Βαλμπουενά ανέφερε: «Φανταστικός παίκτης, έχει προσφέρει πολλά. Είναι πολύ καλή προσωπικότητα», είπε για το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα