ΠΑΟΚ: Με Λόβρεν για πρώτη φορά βασικό, δίδυμο με Κόλεϊ και Γκόμεζ ξεκινάει ο «Δικέφαλος» στη Λιβαδειά

ΠΑΟΚ: Με Λόβρεν για πρώτη φορά βασικό, δίδυμο με Κόλεϊ και Γκόμεζ ξεκινάει ο «Δικέφαλος» στη Λιβαδειά

Ο Ντέγια Λόβρεν για πρώτη φορά ξεκινάει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Αλλαγές και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πριν από τη δεύτερη διακοπή, λόγω των εθνικών ομάδων, του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας με τον προτελευταίο στη βαθμολογία Λεβαδειακό είναι η τρίτη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα κατεβάσει έναν ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».

Ο Ντέγιαν Λόβρεν, που αποθέωσε τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό στις pregame δηλώσεις του, παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο κέντρο της αμυντικής γραμμής του «Δικεφάλου», έχοντας τον Ομάρ Κόλεϊ στο πλευρό του, με τον Αφρικανό στόπερ να επιστρέφει από τραυματισμό και απουσία δύο αγώνων.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Μπάμπα Ράχμαν ένα ερωτηματικό είχε να κάνει με το ποιος θα καλύψει το κενό του Γκανέζου μπακ στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Τζόναθαν Γκόμεζ παίρνει και αυτός για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Στη μεσαία γραμμή, θα υπάρξει ξανά αλλαγή, με το δίδυμο των Σβαμπ και Μπακαγιόκο να ξεκινάει, ενώ και μεσοεπιθετικά οι επιλογές του Λουτσέσκου είναι οι Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Σορετίρε και στην κορυφή της επίθεσης ο Τισουντάλι.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα