Λουτσέσκου: «Δεν έχω πρόβλημα να πάω Θεσσαλονίκη και να πάρω βαλίτσες για Βουκουρέστι»

Newsroom
Ο Λουτσέσκου

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού.

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη, καθώς πέρασε με «διπλό» από τη Λιβαδειά και επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague. O Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση του Λεβαδειακού και τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται δουλειά, καθώς τώρα χτίζεται.

Στην πρώτη ερώτηση ο Ρουμάνος τεχνικός απαντάει, ουσιαστικά, για την επιβολή προστίμου από τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ όπως ξεκάθαρα λέει: «Σήμερα το βράδυ δεν έχουμε κερδίσει ούτε τον τίτλο ούτε το Europa, αλλά δουλεύουμε για να είμαστε χαρούμενοι τον Μάιο»!

Η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου

Για το αν μπορεί να αποδειχθεί μία από τις πιο κομβικές νίκες: «Oταν κάνεις τόσες αλλαγές ουσιαστικά ξεκινάς από το μηδέν ίσως και πιο πίσω και όταν το κάνεις αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν γίνονται σε ένα βράδυ, αυτοματισμοί μεταξύ των παικτών, ούτε οι σχέσεις που πρέπει ξανά να γίνουν από την αρχή. Από όλα τα χρόνια που δουλεύω τον Νοέμβριο αποκτάμε χημεία. Ανεξάρτητα από την ποιότητα των παικτών, έχουμε παίκτες από διαφορετικές κουλτούρες, άλλος από Ανατολική άλλος από Βορειοδυτική Ευρώπη, εύκολο να χαλάς πιο δύσκολο να φτιάχνεις. Ήμασταν τυχεροί να μπούμε στο Europa League, τυχεροί να έχουμε βάση από πέρυσι και έχουμε τρόπο παιχνιδιού.

Είχαμε δύο ευρωπαϊκά ματς με πολλές ευκαιρίες και κάναμε λάθη που πληρώσαμε επειδή αυτό συμβαίνει όταν χτίζεται μία ομάδα. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Είμαι εδώ αυτή τη νύχτα, δεν έχω πρόβλημα να πάω Θεσσαλονίκη και να πάρω βαλίτσες για Βουκουρέστι αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την διαδικασία Είμαι με μυαλό και ψυχή ήρεμος και έχω δείξει τι μπορώ να κάνω, αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος μπορώ να φύγω».

Για το ότι μιλάει σαν να μην αναγνωρίζεται η δουλειά του: «Είμαι εδώ είμαι αυτός, δεν λέω μπορώ να πάρουμε τίτλο ή Europa, λέω ότι θα κάνουμε δουλειά. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα να της βάζουμε τεράστια πίεση γιατί έτσι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σωστές σχέσεις, γιατί δίνεις χώρο σε πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα και επηρεάζουν την ομάδα. Ποιοι είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, ποιοι όχι. Δεν μιλάω για εμάς μόνο, γενικά, στην Ελλάδα συμβαίνει. Το πιο δυνατό σημείο μας ήταν η ισορροπία».

@Photo credits: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα