Παναθηναϊκός: «Ο Ρέτσος ‘αγκάλιασε’ την μπάλα με τα δυο του χέρια, ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR είδαν το καταφανέστατο πέναλτι!»

Παναθηναϊκός: «Ο Ρέτσος ‘αγκάλιασε’ την μπάλα με τα δυο του χέρια, ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR είδαν το καταφανέστατο πέναλτι!»

Newsroom
FDA

bet365

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα για τον μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς σκορ έληξε το αποψινό (6/10) ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους στο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και είναι χαρακτηριστικό πως στο report της αναμέτρησης χαρακτήρισαν την παράβαση ως «καταφανέστατη».

Πιο συγκεκριμένα έγραψαν πως «στο 44’ ο Ιωαννίδης αποχώρησε απ’ τον αγωνιστικό χώρο με θλάση στον δεξί προσαγωγό και αντικαταστάθηκε απ’ τον Σπόραρ, ο οποίος στο 45+1’ νικήθηκε δύο φορές απ’ τον Τζολάκη έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού. Σ’ αυτή τη φάση πάντως, αν και ο Ρέτσος ‘αγκάλιασε’ την μπάλα εντός περιοχής με τα δυο του χέρια, ούτε ο διαιτητής, ούτε και ο VAR είδαν το καταφανέστατο πέναλτι!».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα