Παναθηναϊκός: Πίστωση χρόνου στον Αλόνσο με προβληματισμό και απαίτηση για σερί νικών

Παναθηναϊκός: Πίστωση χρόνου στον Αλόνσο με προβληματισμό και απαίτηση για σερί νικών

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στηρίζει τον Nτιέγκο Αλόνσο και περιμένει μεγαλύτερη βελτίωση και ''τρίποντα'' στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

bet365

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στηρίζει τον Nτιέγκο Αλόνσο και περιμένει μεγαλύτερη βελτίωση και ''τρίποντα'' στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Το ξεκίνημα του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει μέχρι στιγμής μία φωτεινή και μία πολύ σκοτεινή πλευρά. Το Τριφύλλι κατάφερε από το πιο δύσκολο μονοπάτι ever να προκριθεί στη League phase του Conference League, αποκλείοντας την Λανς, αλλά το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που αποτελεί και τον νούμερο ένα στόχο, είναι πολύ απογοητευτικό.

Σε μία από τις χειρότερες εκκινήσεις της πρόσφατης ιστορίας του, ο σύλλογος σε επτά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις εννιά βαθμούς και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο μισό του πρώτου γύροι οι ''πράσινοι'' είχαν τρία ντέρμπι αλλά η ζημιά έγινε στις πρώτες αγωνιστικές, όπου πέταξαν πέντε βαθμούς σε παιχνίδια εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης(0-1) και Καλλιθέα(2-2).

Πέρα από την βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός είχε μία εξόχως προβληματική εικόνα στις αναμετρήσεις της Stoiximan Superleague στο ξεκίνημα, βελτιώνοντας στη συνέχεια κάποια στοιχεία του παιχνιδιού από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά, χωρίς αυτό όμως να μετουσιωθεί σε βαθμούς.

Ο προβληματισμός στη διοίκηση του κλαμπ είναι δεδομένος, όμως, αυτή την στιγμή και με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν υπάρχει ως σκέψη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Αλόνσο από πέρσι τον Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα είναι ο τέταρτος προπονητής της ομάδας(Γιοβάνοβιτς, Τερίμ, Κόντης) και στο ''πράσινο στρατόπεδο'' θέλουν να του δώσουν χρόνο και παιχνίδια για να γυρίσει την κατάσταση, εμφανίζοντας έναν Παναθηναϊκό που θα παίζει και θα νικά βάσει της μεγάλης ατομικής ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ, έπειτα από την τεράστια καλοκαιρινή επένδυση.

Στο Τριφύλλι στηρίζουν τον προπονητή αλλά απαιτούν αποτελέσματα, ένα σερί νικών που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στην κορυφή. Τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Τσέλσι και Άρη είναι εξόχως σημαντικά τόσο για την ομάδα όσο και για τον προπονητή, ο οποίος βρίσκεται υπό μεγάλο καθεστώς πίεσης και αυτά είναι πράγματα που αλλάζουν μόνο με ένα πράγμα. Με νίκες...

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα