Παναθηναϊκός: Το ευχαριστήριο βίντεο της ΠΑΕ για την χθεσινή βραδιά

Παναθηναϊκός: Το ευχαριστήριο βίντεο της ΠΑΕ για την χθεσινή βραδιά

Το ευχαριστήριο βίντεο της «πράσινης» ΠΑΕγια την παρουσία του κόσμου της με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media για να ευχαριστήσει τον κόσμο του για την χθεσινή του παρουσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην αυτό που όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ επιθυμούσαν, αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι περισσότεροι από 45 χιλ. οπαδοί των «πρασίνων» που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο στήριξαν την ομάδα με την ψυχή τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η «πράσινη» ΠΑΕ, που έκανε πολλές ενέργειες για να μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο μεγάλο χθεσινό ντέρμπι των «αιωνίων» τόσο με τις χαμηλές τιμές όσο με τα έξοδα μετακίνησης και τις δωρεάν προσκλήσεις στους κατόχους διαρκείας, εκτίμησε την ανταπόκριση του λαού του «τριφυλλιού» και γι' αυτό θέλησε να τον ευχαριστήσει μ' ένα βίντεο με στιγμές από την χθεσινή βραδιά.

Δείτε το βίντεο του Παναθηναϊκού:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα