Αστέρας Τρίπολης: Πρώτος στόχος ο Γιαννίκης μετά τον Μακελελέ

Αστέρας Τρίπολης: Πρώτος στόχος ο Γιαννίκης μετά τον Μακελελέ

Γιαννίκης

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης εμφανίζεται ως ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κλοντ Μακελελέ.

Στον Αστέρα Aktor έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις για τον επόμενο προπονητή, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κλοντ Μακελελέ.

Ο Γάλλος φαίνεται ότι έκανε άλλα σε σχέση με όσα αρχικά είχαν συμφωνηθεί και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν στο να τελειώσουν τη συνεργασία μαζί του, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, λοιπόν, προκύπτει ότι αποτελεί το βασικό στόχο για τον πάγκο και μάλιστα φαίνεται να έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον 44χρονο κόουτς, ο οποίος τελευταία δουλειά του στην Ελλάδα ήταν το 2022 όταν και τον Μάρτιο αυτού του έτους αποχώρησε από την Ενωση όντας σε 23 ματς στον πάγκο.

Ποιος είναι ο Αργύρης Γιαννίκης

Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι γεννημένος στη Νυρεμβέργη, ήταν προπονητής, στην Έσεν, την Άαλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΚ, με το 4-2-3-1 να είναι το αγαπημένο του σύστημα.

Μεταξύ άλλων ο Αργύρης Γιαννίκης, έχει περάσει από την Καρλσρούη από το 2007 ως το 2016 από διάφορα προπονητικά πόστα, ενώ από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ήταν και βοηθός προπονητή στην Ίνγκολσταντ!

Τον Ιανουάριο ανέλαβε τα ηνία της Μόναχο 1860 στην τρίτη εθνική κατηγορία της Γερμανίας και σε 31 ματς μετράει 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 12 ήττες. Με την Ενωση σε 23 ματς μέτρησε 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες με 35 γκολ ενεργητικό και 23 παθητικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα