Παναθηναϊκός: Οι παίκτες που κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες που κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες

Οι οκτώ ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που κλήθηκαν από τις εθνικές τους ομάδες

bet365

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με μία ανάρτησή του στα social media τα ονόματα των οκτώ παικτών του που θα λείψον από το Κορωπί λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Μπορεί ο Ντιέγκο Αλόνσο να θέλει να σηκώσει μανίκια μαζί με τους παίκτες του στην διακοπή για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, όμως δυστυχώς οι εθνικές θα του στερήσουν έναν σημαντικό αριθμό αυτών.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε οκτώ ποδοσφαιριστές του, αριθμός που ήταν μεγαλύτερος, αφού στην λίστα αυτή υπήρχαν και τα ονόματα των Ιωαννίδη και Ντραγκόφσκι, όμως, δεν θα πάνε πουθενά, ο πρώτος λόγω της θλάσης που υπέστη και ο δεύτερος εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στον προσαγωγό.

Κάπως έτσι από το Κορωπί για το μεγαλύτερο μέρος του διαλείμματος των εθνικών ομάδων θα απουσίασουν οι Βαγιαννίδης και Μπακασέτας, που θα πάνε στην Εθνική Ελλάδος, οι Σπόραρ και Τσέριν (Σλοβενία), ο Ίνγκασον (Ισλανδία), ο Μαξίμοβιτς (Σερβία), ο Πελίστρι (Ουρουγουάη) και ο Ουναΐ (Μαρόκο).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα