Λεβαδειακός: Παραμένει στους Βοιωτούς ο Παπαδόπουλος

Φώτης Καρακούσης
Ο Νίκος Παπαδόπουλος

bet365

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο τιμόνι θα συνεχίσει ο Λεβαδειακός. Ο 53χρονος προπονητής που είχε παραιτηθεί μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ δέχθηκε να παραμείνει και να παλέψει με την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στον Λεβαδειακό θα παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε την ομάδα του να χάνει με 2-0, αποφάσισε να παραιτηθεί, αφού πρώτα μιλώντας στην κάμερα της NOVA είχε αναφέρει: «Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας.

Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη».

Μια παραίτηση που τελικά δεν έγινε δεκτή, καθώς οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί με στόχο να αλλάξουν το κλίμα και κυρίως την εικόνα της ομάδας και μετά την διακοπή να έρθουν και οι νίκες και τα θετικά αποτελέσματα. Η αλλαγή της απόφασης είχε να κάνει και με το ότι η διοίκηση του Λεβαδειακού έδειξε πως στηρίζει τον 53χρονο προπονητή. Έτσι δεν τίθεται θέμα αλλαγή προπονητή στους Βοιωτούς που συνεχίζουν με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα