ΑΕΚ: Στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος για τη διαιτησία, συναντήθηκε με Γκαγκάτση

ΑΕΚ: Στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος για τη διαιτησία, συναντήθηκε με Γκαγκάτση

Newsroom
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Μάκη Γκαγκάτση.

Το «παρών» στα γραφεία της ΕΠΟ έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Μάκη Γκαγκάτση, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο από το βράδυ της Κυριακής κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του Αντιπροέδρου της, κ. Κοσμά.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ελληνική ομοσπονδία και δεν επιβεβαιώνονται από τους «κιτρινόμαυρους», ο νέος διοικητικός ηγέτης της Ένωσης συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση και συζήτησαν θέματα εφ' όλης της ύλης ενώ για ζητήματα διαιτησίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στην ΚΕΔ, για την οποία τόνισε πως η ανεξαρτησία της και η διαδικασία επιλογής της μέσω UEFA δεν αμφισβητείται.

Στην ΑΕΚ έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Σαββάτου απέναντι στον Παναιτωλικό, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν και ανακοίνωση, εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχληση τους.

Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ ζητάει την εφαρμογή των κανονισμών και την τιμωρία όσων δεν τους εφαρμόζουν κάνοντας λόγο για πρωτοφανή για την εποχή του VAR αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα