Άρης: Συμφωνία με Μορόν ως το 2027!

Άρης: Συμφωνία με Μορόν ως το 2027!

Ο Λορέν Μορόν του Αρη

bet365

Ο Άρης έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Λορέν Μορόν, ο Ισπανός φορ είπε το «ναι» και θα υπογράψει την ερχόμενη εβδομάδα νέο συμβόλαιο με τους «κίτρινους» ως το 2027!

Σε οριστική συμφωνία με τον Λορέν Μορόν έφτασε ο Αρης και ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός θα υπογράψει την επόμενη εβδομάδα νέο τριετές κλειστό συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές τελευταία. Ο Μορόν είχε αρχικά απορρίψει την πρόταση του Άρη για τριετές συμβόλαιο με περισσότερα από 2,4 εκατ. ευρώ συνολικά, αλλά οι «κίτρινοι» επέστρεψαν με νέα βελτιωμένη πρόταση δίνοντας τελικά τα χέρια με τον Ισπανό φορ. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η η προσφορά του Θόδωρου Καρυπίδη στις συνολικές απολαβές του παίκτη αυξήθηκε κατά περίπου 30% παράλληλα και της αύξησης των bonus επίτευξης ομαδικών και ατομικών στόχων.

Ο Μορόν θα υπογράψει ως το 2027 με τον Άρη και συνεχίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2023 αποτελώντας μία από τις πιο σημαντικές μονάδες του ρόστερ.

Ο Ισπανός επιθετικός την περσινή πρώτη του χρονιά στον Άρη σκόραρε 21 τέρματα σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ και φέτος ξεκίνησε δυναμικά με έξι γκολ σε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα