Ροντινέι και Λιούμπισιτς στο Gazzetta: «Είναι υπέροχο να είμαστε με τα παιδιά, το ποδόσφαιρο είναι για όλους» (vid)

Θάνος Σαρρής
Οι Ροντινέι και Λιούμπισιτς

bet365

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι και ο μέσος της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησαν στην κάμερα του Gazzetta για την πρωτοβουλία της ECA και για το παιδικό τουρνουά που διοργανώθηκε σε ένα γηπεδάκι στον Νέο Βουτζά που κατασκευάστηκε μετά τις πυρκαγιές.

Με αφορμή τη γενική συνέλευση της ECA στην Αθήνα, η ECA μαζί με τον δεσμό και το Eleven Campaign διοργάνωσαν ένα τουρνουά για παιδιά μαζί με θρύλους του ποδοσφαίρου και εκπροσώπους από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας σε ένα γηπεδάκι στον Νέο Βουτζά που δημιουργήθηκε μετά τις φωτιές.

Εκεί ήταν ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι, αλλά και ο μέσος της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, οι οποίοι μίλησαν στο Gazzetta για την πρωτοβουλία της ECA.

Και οι δύο εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους που πήραν μέρος σε αυτήν, υπογραμμίζοντας πως το ποδόσφαιρο έχει αντιπαλότητα μόνο στο γήπεδο, είναι για όλους και έξω από αυτό όλοι είναι φίλοι.

Ο Ροντινέι υπογράμμισε: «Ναι, είναι υπέροχο να είμαι με τα παιδιά. Είναι τιμή μου γιατί είναι το μέλλον μας, οι φίλαθλοί μας. Χαίρομαι που είμαι εδώ και που τα παιδιά έχουν λαμπρό μέλλον.

Το ποδόσφαιρο έχει αντιπαλότητα αλλά η κόντρα μένει στο γήπεδο. Έξω είμαστε οικογένεια. Έχω φίλους από άλλες ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο έτσι. Να σέβεστε τους γονείς και να χαίρεστε τη ζωή, έχετε λαμπρό μέλλον».

Από την πλευρά του ο Λιούμπισιτς τόνισε: «Ναι, είναι πολύ ωραία. Βλέπω τα παιδιά να χαίρονται πολύ και χαίρομαι πάντα όταν βλέπω τα παιδιά ευτυχισμένα να παίζουν μπάλα. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Είναι ένα υπέροχο πρότζεκτ της ECA. Χαίρομαι που φέτος γίνεται στην Αθήνα για τρεις μέρες και που είμαι και εγώ εδώ.

Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Σήμερα βλέπουμε πολλά παιδιά από όλη την Αθήνα να έρχονται εδώ για να παίξουν. Βλέπουμε το ωραίο γήπεδο και ναι, χαίρομαι που είμαι εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα