ΠΑΟΚ: Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και παίρνει «φωτιά» στο δεύτερο ημίχρονο!

ΠΑΟΚ: Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και παίρνει «φωτιά» στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Super League 2024-25

bet365

Με δεκατρία γκολ, σχεδόν 2 τέρματα ανά ματς, ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Stoiximan Super League, σκοράροντας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων.

Μπορεί οι επιθετικοί (Τσάλοφ, Τισουντάλι, Τόμας) του ΠΑΟΚ να έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ κι αυτά όταν τα παιχνίδια (με Παναιτωλικό και Βόλο) είχαν κριθεί, ωστόσο οι Πρωταθλητές Ελλάδας διαθέτουν την κορυφαία επίθεση στη Super League με 13 γκολ στο ενεργητικό τους σε επτά αγώνες.

Εννιά «ασπρόμαυροι» ποδοσφαιριστές έχουν βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τον Στέφαν Σβαμπ να είναι στην κορυφή της λίστα με 4 γκολ και τον Μαντί Καμαρά να ακολουθεί με 2 τέρματα.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η παραγωγή των γκολ, εννέα από τα δεκατρία, στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο μόλις τέσσερα τέρματα (τα δύο από την «άσπρη βούλα»), απέναντι σε Πανσερραϊκό (δύο γκολ), Ατρόμητο και Βόλο.

Σ’ ότι αφορά το δεύτερο μέρος των αγώνων ο «Δικέφαλος» φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα έχοντας σκοράρει 9 γκολ, κόντρα σε Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό (2 γκολ). Ατρόμητο, Βόλο (3 γκολ) και Λεβαδειακό (2 γκολ). Στο ίδιο διάστημα οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος και ΟΦΗ έχουν από 5 γκολ.

 

Το καλύτερο δεκαπεντάλεπτο είναι το 75’-90’, όπου έχει πετύχει πέντε γκολ απέναντι σε Παναιτωλικό (1 γκολ), Ατρόμητο (1 γκολ), Βόλο (1 γκολ), Λεβαδειακό (2 γκολ) κερδίζοντας στο φινάλε των αγώνων έξι βαθμούς με τα τέρματα σε Περιστέρι και Λιβαδειά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα στα εντός έδρας ντέρμπι με Παναθηναϊκό (0-0) και Άρη (0-1).

Μ’ αυτά και μ’ αυτό ο «Δικέφαλος» πραγματοποιεί καλύτερη εκκίνηση από εκείνη που είχε πέρυσι στο αντίστοιχο διάστημα του πρωταθλήματος, έχοντας αυτή τη στιγμή 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, το οποίο αντιστοιχεί σε 16 βαθμούς. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ΠΑΟΚ είχε στις επτά πρώτες αγωνιστικές 14 βαθμούς, όντας στο -5 από τον τότε πρωτοπόρο Ολυμπιακό (19 β.) και στο -2 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (16 β.).

Τώρα είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας στο +2 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη διανύοντας με μια σχετική ηρεμία στην διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα