Παναθηναϊκός: Παρατείνεται η διαδικασία για τα εισιτήρια με την Τσέλσι

Παναθηναϊκός: Παρατείνεται η διαδικασία για τα εισιτήρια με την Τσέλσι

Παρατείνεται η διαδικασία για τα εισιτήρια με την Τσέλσι

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως θα παραταθεί η διαδικασία για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τσέλσι εξαιτίας μεγάλης ζήτησης.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο του με ανακοίνωσή του πως η διαδικασία για τα εισιτήρια και τις προσκλήσεις του αγώνα με την Τσέλσι (24/10-19:45) για την 2η αγωνιστική του Conference League πήρε παράταση λόγω της ζήτησης και άλλων ζητημάτων, όπως η εξωτερική διαδικασία ταυτοποίησης μέσω Gov.gr.

Η νέα προθεσμία για τα εισιτήρια του ματς θα είναι μέχρι την Πέμπτη (10/10) στις 12 το βράδυ και για την ταυτοποίηση των προσκλήσεων μέχρι την Παρασκευή (11/10) στις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Αγαπητοί φίλαθλοι, λόγω της τεράστιας ζήτησης για τα εισιτήρια του αγώνα με την Chelsea, σε συνδυασμό με την αυξημένη επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα μας και καθυστερήσεις από τις εξωτερικές διαδικασίες ταυτοποίησης (Gov.gr), προέκυψαν ορισμένα ζητήματα στη διαδικασία.

 

Για τον λόγο αυτό, παρατείνουμε τη διάθεση των εισιτηρίων έως την Πέμπτη (10/10) το βράδυ στις 23.59, ενώ η ταυτοποίηση των προσκλήσεων θα ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή (11/10) στις 12.00 το μεσημέρι.

Σας ευχαριστούμε»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα