Άρης: Η ομιλία του Άκη Μάντζιου στους παίκτες και τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης

Άρης: Η ομιλία του Άκη Μάντζιου στους παίκτες και τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης

Ο Μάντζιος

bet365

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Άκης Μάντζιος τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τις διαδοχικές νίκες αλλά στάθηκε περισσότερο στα περιθώρια βελτίωσης και αύξησης των λεπτών καλής απόδοσης.

Με ομιλία ξεκίνησε η σημερινή (9/10) προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου καθώς ο Άκης Μάντζιος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του αναγνώρισε την προσπάθεια που κατέβαλαν η οποία οδήγησε στις διαδοχικές νίκες, περισσότερο ασχολήθηκε όμως με το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας και τα περιθώρια βελτίωσης. Μάλιστα στάθηκε στη νοοτροπία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην πρόσφατη νίκη επί της Λαμίας λέγοντας ότι… «μπήκαμε με σοβαρότητα και επιθετικότητα κι έτσι θα πρέπει να ξεκινάμε τα παιχνίδια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή και βγάλαμε στοιχεία πάνω στα οποία είχαμε δουλέψει όπως το κάθε ποδόσφαιρο».

Ο 54χρονος τεχνικός επανέλαβε όλα όσα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και τότε είχε εκτιμήσει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αυξάνοντας τα λεπτά καλής απόδοσης και κυρίως βελτιώνοντας τις αποφάσεις σε τελική πάσα και τελική προσπάθεια. «Έχουμε την ποιότητα και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αρκεί να παραμείνουμε βελτιωμένοι, συνεχίζοντας τη δουλειά. Μπροστά μας έχουμε αρκετά απαιτητικά παιχνίδια», είπε και ουσιαστικά «είδε» τόσο αυτά του Πρωταθλήματος όσο και τα αντίστοιχα του Κυπέλλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα