Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος για ΟΦΗ ο Ντραγκόφσκι, νέο πρόβλημα ο Μαξ, επιβεβαίωση για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος για ΟΦΗ ο Ντραγκόφσκι, νέο πρόβλημα ο Μαξ, επιβεβαίωση για Ιωαννίδη

Ετοιμοπόλεμος για ΟΦΗ ο Ντραγκόφσκι, νέο πρόβλημα ο Μαξ, επιβεβαίωση για Ιωαννίδη

bet365

Τα νεότερα για τα προβλήματα τραυματισμών των Ντραγκόφσκι και Ιωαννίδη και η νέα αναποδιά για τον Μαξ.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης επιβεβαίωσε απλώς την θλάση που είχε υπέστη ο Έλληνας επιθετικός στον προσαγωγό, καθώς και το διάστημα της απουσίας του, το οποίο αναμένεται να φτάσει τις τρεις εβδομάδες, με τον ίδιο να χάνει τα παιχνίδια με ΟΦΗ (20/10) και Τσέλσι (24/10) και να δίνει... αγώνα για να προλάβει το πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Άρη (27/10).

Από την άλλη τα νέα στην περίπτωση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι είναι καλά, αφού ο Πολωνός τερματοφύλακας, που έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν προπονήθηκε χθες, δεν έχει κάτι σημαντικό στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού του και αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΟΦΗ μετά την επανέναρξη.

Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Φίλιπ Μαξ. Ο Γερμανός αριστερός μπακ των «πρασίνων» έχει φλεγμονή στον αστράγαλό του και δεν θα προπονηθεί καθόλου την τρέχουσα εβδομάδα, καθυστερώντας εκ νέου την επανεμφάνισή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα