ΑΕΚ: Όλοι στη διάθεση του Αλμέιδα πλην διεθνών

ΑΕΚ: Όλοι στη διάθεση του Αλμέιδα πλην διεθνών

Newsroom
ΑΛΜΕΙΔΑ

bet365

Πλην των διεθνών που απέχουν λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, ο Ματίας Αλμέιδα είχε στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα τέθηκαν στη σημερινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πέρα από τους διεθνείς που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες λόγω των υποχρεώσεων τους.

Πέρα από τους Στρακόσα, Ρότα, Μάνταλος, Κάλενς, Πινέδα, Πιερό, Κοϊτά και Ελίασον που απουσιάζουν, ο Ματίας Αλμέιδα είχε στη σημερινή προπόνηση όλους τους υπόλοιπους στη διάθεση του, ανάμεσα τους και ο Οντουμπάτζο ο οποίος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Όσον αφορά τον Κάλενς και για το πρόβλημα που έγραψαν στην πατρίδα τους πως αντιμετωπίζει, πρόκειται για ένα χτύπημα που δέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα