Γιαζίτζι: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού που τον ευνοεί ενόψει ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Γιαζίτζι: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού που τον ευνοεί ενόψει ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Γιαζίτζι

bet365

Η διακοπή του πρωταθλήματος, το φιλικό με τον Ατρόμητο αλλά και η τριάδα αγώνων στο πρωτάθλημα που δίνουν στον Γιουσούφ Γιαζίτζι ό,τι χρειάζεται ώστε να είναι πανέτοιμος μόλις έρθουν τα... πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό!

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν για την απόκτησή του με στόχο να δυναμώσουν το μεσοεπιθετικό τους κομμάτι.

Ο Τούρκος, δουλεύει σκληρά και θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή ώστε να είναι έτοιμος στα ματς που έρχονται μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Μεντιλίμπαρ εξάλλου θα έχει τη δυνατότητα να δει παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα στο αυριανό (10/10) φιλικό με τον Ατρόμητο. Εκεί, λογικά θα παίξει κι ο Γιαζίτζι, ο οποίος βάσει εργομετρικών μπορεί να παίξει.

Οσον αφορά στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20/10 τον Λεβαδειακό στο Φάληρο, στις 29/10 πηγαίνει στην Τρίπολη και στις 2/11 υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκης. Στις 24/10 έχει στο πρόγραμμά του την Μάλμε στη Σουηδία.

 

Αυτή η τράδα αγώνων, είναι... ταμάμ ώστε ο Βάσκος τεχνικός να έχει διαχειριστεί τον παίκτη του όπως κρίνει κατάλληλα προκειμένου να είναι πανέτοιμος στα ντέρμπι που έρχονται με ΠΑΟΚ στην Τούμπα (10/11) και ΑΕΚ εντός (24/10).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα