Παναθηναϊκός: ΣΟΚ, νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ!

Παναθηναϊκός: ΣΟΚ, νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ!

Newsroom
baldok

bet365

Τραγωδία στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ασύλληπτη τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ, ο διεθνής άσος που απέκτησε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα! Ο 31χρονος άσος σύμφωνα με πληροφορίες δεν απαντούσε στις συνεχόμενες κλήσεις της συζύγου του, η οποία κινητοποιήθηκε προκειμένου να τον αναζητήσει. Μάλιστα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της βίλας όπου διαμένει, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αντίκρισε το πτώμα του Μπάλντοκ. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

μπαλντοκ

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Ποιος ήταν ο Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

 

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Εθνικής

Θάνατος Τζορτζ Μπάλντοκ - Πένθος στον Παναθηναϊκό και την Εθνική

Ο Παναθηναϊκός έντυσε τα Social Media σε μαύρο φόντο, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός. Αντίστοιχα, σοκ προκλήθηκε και στους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της Εθνικής Ελλάδας, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για το ματς με την Αγγλία.

Συλληπητήρια για Μπάλντοκ από τη Λίγκα

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Stoiximan Super League 1 με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη βαθιά οδύνη της για τον θάνατο του Μπάλντοκ, εκφράζοντας τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα