Μπάλντοκ: Το τελευταίο του επίσημο ματς και τα 12 με το εθνόσημο στο στήθος

Newsroom
baldok

bet365

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έπαιξε στο πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και συνολικά 12 φορές με την Εθνική Ελλάδος.

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» το ελληνικό ποδόσφαιρο, που θρηνεί την ξαφνική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού έφυγε πριν από μερικές ώρες από τη ζωή και άπαντες είναι σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο πρόσφατο ντέρμπι των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό στις 6 του μηνός, όπου ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» και αντικαταστάθηκε στο 75’. Θυμίζουμε πως στην ομάδα μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και συνολικά έπαιξε σε 4 αγώνες για λογαριασμό της.

Στο παρελθόν φόρεσε 12 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, όπου και ντεμπουτάρισε τον Ιούνιο του 2022, σε ένα ματς κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία για τον τότε Ομιλο του Nations League, όπου η «γαλανόλευκη» επικράτησε 1-0 και εκείνος λίγο πριν το φινάλε αντικατέστησε τον Λάζαρο Ρότα.

 

Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως βασικός στα δύο παιχνίδια με το Κόσοβο και την Κύπρο για το group,όπως και στο εντός έδρας με τη Β. Ιρλανδία.

Στη συνέχεια έπαιξε στο φιλικό της Ριζούπολης με την Νέα Ζηλανδία, στις αναμετρήσεις με Γιβραλτάρ, Γαλλία, Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO, όπως και στα δύο παιχνίδια μπαράζ με το Καζακστάν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα