Μπάλντοκ: Το «RIP» του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ

Newsroom
Μπάλντοκ
Ο Άγγλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο πενθεί για τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών στην κατοικία του στη Γλυφάδα.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του από την ιδιοκτήτη της βίλας που διέμενε, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποιήθηκε από την ανήσυχη γυναίκα του που τον έψαχνε στο τηλέφωνο δίχως αντίκρισμα.

Η τραγική είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα ξένα και δη αγγλικά ΜΜΕ να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της και της παρουσίας του 31χρονου στην Premier League με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μεταξύ άλλων, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ, με ειδική αφιέρωση το μήνυμα «Rest In Peace - Αναπαύσου εν ειρήνη» και μια ραγισμένη καρδιά να το συνοδεύει.

 

Μπάλντοκ - Μαγκουάιρ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα