Μπάλντοκ: Θλίψη και στο αγγλικό ποδόσφαιρο, τα μηνύματα των Λίβερπουλ, Τσέλσι και Σίτι

Newsroom
Μπάλντοκ

bet365

Σύσσωμο το αγγλικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών στην οικία του στη Γλυφάδα.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο θρηνεί με τη σειρά του την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ! Ο 31χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού έφυγε αδόκητα από τη ζωή στην κατοικία του στη Γλυφάδα και βύθισε σε πένθος το άθλημα, με τις ομάδες της Premier League να σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν.

Η πρώην ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εξέδωσε συλυπητήρια ανακοίνωση και στα σχόλια της ανάρτησης σύσσωμο το αγγλικό ποδόσφαιρο ενώθηκε σαν μια γροθιά για να τιμήσει τη μνήμη του 31χρονου.

Από τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι τη Στόουκ Σίτι και τη Σουόνσι, ομάδες από όλες τις κατηγορίες έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

«Τι απαίσια νέα! Η σκέψη όλων στη Λίβερπουλ είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ» έγραψε η Λίβερπουλ, ενώ παραπλήσιο ήταν και το μήνυμα της Τσέλσι: «Τι τραγικά νέα. Οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι με τους αγαπημένους του Τζορτζ σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Αναπάυσου εν ειρήνη, Τζορτζ».

 

Ανάλογα ήταν και τα υπόλοιπα μηνύματα που άφησαν δεκάδες ομάδες της Αγγλίας, σε έναν συλλογικό φόρο τιμής από το ποδόσφαιρο στο Νησί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα