Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι αναπάντητες κλήσεις που οδήγησαν στην τραγική ανακάλυψη

Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι αναπάντητες κλήσεις που οδήγησαν στην τραγική ανακάλυψη

Newsroom
Σπίτι Μπάλντοκ

bet365

Το χρονικό της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ που έχει σοκάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Σε κατάσταση σοκ είναι από χθες το βράδυ το ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, με την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Γλυφάδα, σε ηλικία 31ων ετών.

Οι αναπάντητες κλήσεις

Το... κουβάρι της τραγική είδησης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται λίγες ώρες νωρίτερα, όταν η σύζυγός του που βρισκόταν στην Αγγλία, άρχισε να τον αναζητεί, καθώς το παιδί τους είχε γενέθλια. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν απαντούσε στις κλήσεις της και εκείνη άρχισε να ανησυχεί, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να πάει στο σπίτι να δει τι είχε συμβεί.

Μόλις αυτός έφτασε στο σημείο, λίγο μετά τις 22:25 και μπήκε στο σπίτι, είδε τον διεθνή άσο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετά από 9 λεπτά είχε ήδη φτάσει εκεί. Αμέσως πιστοποίησαν τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να αναλάβει η Ασφάλεια.

 

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Σε τέτοιες περιπτώσεις, βλέπετε, όταν δηλαδή πιστοποιείται θάνατος ανθρώπου μέσα σε σπίτι, η ΕΛ.ΑΣ σφραγίζει τον χώρο, ενώ καλείται η σήμανση και φυσικά ιατροδικαστής, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση δεν διαπίστωσε κάποιο εξωτερικό τραύμα του άτυχου ποδοσφαιριστή. Σήμερα είναι να γίνει η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν τα αίτια θανάτου του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα για το τί συνέβη και φτάσαμε σε αυτή την τραγική είδηση, παίρνοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Την ίδια ώρα, έξω από το σπίτι του 31χρονου δεξιού μπακ είχαν μαζευτεί παίκτες του Παναθηναϊκού και στελέχη της ομάδας που ήταν συντετριμένοι, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική αυτή είδηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα