Σοκαρισμένοι Χόντσον, Πότερ και Χασελμπάινκ με τον θάνατο του Μπάλντοκ

Σοκαρισμένοι Χόντσον, Πότερ και Χασελμπάινκ με τον θάνατο του Μπάλντοκ

Θάνος Σαρρής
Σοκαρισμένοι Χόντσον, Πότερ και Χασελμπάινκ με τον θάνατο του Μπάλντοκ

bet365

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, o θρύλος της Τσέλσι, Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ, ο Γκρέιαμ Πότερ και ο Αντλέν Γκεντιούρα, ο οποίος έπαιξε με τον Μπάλντοκ στη Σέφιλντ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την είδηση για τον θάνατο του 31χρονου αμυντικού.

Χόντσον, Χασελμπάινκ, Πότερ και Γκεντιούρα βρίσκονται στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ECA, η δεύτερη μέρα της οποίας ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (10/10). Η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη, κυρίως ανάμεσα σε όσους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, άλλωστε, έγινε από το βράδυ γνωστός και στα Media της χώρας του.

«Έπαιξα μαζί του στη Σέφιλντ, τι συνέβη;», μας ρώτησε ο Αντλέν Γκεντιούρα, o Αλγερινός διεθνής μέσος που το 2021 φόρεσε τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. «Ήμασταν συμπαίκτες, δεν μπορώ να το πιστέψω», συνέχισε. Τη στιγμή εκείνη, κατέβαιναν τη σκάλα για την αίθουσα ο Ρόι Χόντσον και ο Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ. «Ακούσατε για τον Μπάλντοκ;», τους είπε ο Γκεντιούρα και αμφότεροι έγνεψαν θετικά.

«Δεν τον ήξερα προσωπικά, αλλά τον ήξερα σαν όνομα. Το δεξί μπακ. Απίστευτο μου φαίνεται», μας είπε ο Χασελμπάινκ, ενώ συμφώνησε μαζί του και ο Ρόι Χόντσον, ο οποίος θυμήθηκε τον Μπάλντοκ από την παρουσία του στις «λεπίδες». Ζήτησε να μάθει την ηλικία του και αποχώρησε μονολογώντας «τόσο νέος...». Στο πλευρό τους στάθηκε και ο Γκρέιαμ Πότερ, πρώην προπονητής της Τσέλσι, ο οποίος άκουγε κουνώντας το κεφάλι του.

Σε αρκετά «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που βρίσκονται στην Ελλάδα λόγω της ECA τα λόγια που ακούγονταν ήταν περίπου τα ίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα