Γιάννης Βρούτσης: Συλλυπητήρια για Μπάλντοκ πριν την ομιλία του στην ECA

Γιάννης Βρούτσης: Συλλυπητήρια για Μπάλντοκ πριν την ομιλία του στην ECA

Newsroom
Ο Γιάννης Βρούτσης

bet365

Ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πριν ξεκινήσει τις ομιλίες στη δεύτερη ημέρα της γενικής συνέλευσης της ECA, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει σκορπίσει τη θλίψη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικές οι συζητήσεις που γίνονταν πριν την έναρξη της δεύτερης ημέρας της Γενικής Συνέλευσης της ECA στην Αθήνα.

Ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ήταν εκεινος που ξεκίνησε τις ομιλίες της Πέμπτης, ωστόσο πριν περάσει στον λόγο του, μίλησε για τον Μπάλντοκ.

«Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να καταθέσω συλλυπητήρια σε όλη την ποδοσφαιρική χώρα και σε όλη την Ευρώπη, καθώς είχαμε τον θάνατο ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή με ρίζες από Αγγλία και Ελλάδα, του Τζορτζ Μπάλντοκ. Είχαμε την ξαφνική του απώλεια. Θερμά συλληπητήρια σε όλη την οικογένειά του», είπε ο Βρούτσης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα